Навіщо Україні сильний та впізнаваний бренд?

Команда BRAND UKRAINE розповіла про місію та завдання та про те, навіщо Україні власний бренд
25 січня 2023 р. 17:31

Поспілкувалися з Bazilik Media та розповіли про нашу команду BRAND UKRAINE, місію та завдання, власний підхід до створення lovemark-проєктів, екосистему Ukraine.ua та про те, навіщо нашій країні власний бренд.

Одним з таких ресурсів, який нині охоплює багатомільйонну аудиторію користувачів з усього світу, став проєкт Ukraine.ua. Він об’єднує офіційний сайт України та її сторінки в соціальних мережах для комунікації та взаємодії з іноземною аудиторією.

За 9 місяців повномасштабної війни охоплення екосистеми перевищило 904 мільйони, а наша постійна аудиторія — це близько 2 мільйонів людей.

Сильний національний бренд та репутація дає країні безліч можливостей — від більшої привабливості для туристів, студентів і талантів до ефективнішого залучення інвестицій та бізнесів. У випадку України рекордне зростання рівня впізнаваності, репутації та впливу з перших днів повномасштабного вторгнення дало змогу досягти переваги на інформаційному фронті та заручитися безпрецедентною міжнародною підтримкою.

Дослідження, яке провели Brand Finance у березні 2022 року, показало, що впізнаваність України зросла на 44%, вплив — на 24%, репутація — на 12%.

У майбутньому потужний бренд України може успішно конвертуватися у її відновлення та відбудову, туристичні та інвестиційні потоки. Ми віримо в це.

Більше читайте тут у повному матеріалі.