Підписуйтеся на розсилку новин від BRAND UKRAINE

Першими отримуйте новини та корисні інсайти, актуальні для фахівців, які залучені до міжнародних комунікацій.

Які корисні та цікаві продукти ви можете отримувати підписавшись на нашу розсилку?

Новини та апдейти

Arrow

Тижневий Newsletter

Найцікавіше, що відбулося за тиждень: анонси, новини, результати та інсайти.

Щомісячний дайджест

Головні новини та апдейти від команди про проєкти, партнерства, аналітичні продукти, креативні активації та матеріали у медіа.

Аналітичні продукти

Arrow

Запити про Україну у пошуковиках (щотижня)

Щотижневий звіт про популярні пошукові теми, пов’язані з Україною, серед глобальної та російської інтернет-аудиторій в пошукових системах Google та Yandex

Тема України в соціальних мережах (щомісяця)

Щомісячний звіт про висвітлення теми України в 26 соціальних мережах. Аналіз базується на профілях у соціальних мережах, які можна визначити як такі, що формують громадську думку. Це офіційні сторінки політиків, державних установ, окремих лідерів думок, а також найпопулярніших ЗМІ Європи, США та Канади.

Питання, які висвітлюються у звіті, включають динаміку загальної кількості публікацій, ключові теми в країнах, топ джерела за кількістю публікацій та потенційним охопленням, найбільш обговорювані теми на форумах та ін.

Україна в провідних міжнародних ЗМІ (щомісяця)

Щомісячний звіт про висвітлення теми Україна в західному традиційному медіа полі. Аналіз базується на веб-сайтах провідних новинних та медіа-агентств Європи, США та Канади.

Питання, які висвітлюються у звіті, включають динаміку загальної кількості публікацій, share of voice, ключові теми в країнах, топ джерела з точки зору кількості публікацій та потенційного охоплення та інші.

Моніторинг бренд-атрибутів у України

Щоквартальний звіт про імідж України у світових ЗМІ. Звіт дасть вам розуміння ключових тем навколо України у різних мовних середовищах, а також того, з якими іміджевими характеристиками асоціюється Україна в англійських, французьких, німецьких, іспанських, італійських та російських публікаціях.

Тематичний аналітичний матеріал

Аналітика про актуальні суспільно-політичні теми, що допомагає робити комунікації з іноземними аудиторіями більш ефективними.