BRAND UKRAINE на форумі у Брюсселі

Форум Україна-ЄС з протидії дезінформації «Протистояння дезінформаційним наративам росії»
10 січня 2023 р. 15:02

6 грудня у Брюсселі Марія Липяцька, СЕО BRAND UKRAINE, відкрила Форум Україна-ЄС з протидії дезінформації «Протистояння дезінформаційним наративам Росії».

Форум зібрав ключових експертів з боку урядових організацій і громадянського суспільства з України, Польщі, Литви, Великої Британії та інших країн. Учасники обговорювали сучасні найефективніші інструменти протидії дезінформації.

Я вважаю, що цей форум може і повинен стати регулярним щорічним заходом, де ми зможемо продовжувати збирати найкращих практиків у сфері протидії дезінформації та обмінюватись дуже практичними інструментами, інструментами та знаннями. Результатом цього стануть конкретні спільні проєкти та співпраця.

– говорить Марія Липяцька, СЕО BRAND UKRAINE

Дезінформація підриває міжнародне співробітництво та солідарність, а також довіру між партнерами та друзями. Саме тому ключем до ефективної боротьби з цією загрозою є не лише проведення схожих заходів, а й розвиток постійного співробітництва. Я вважаю, що Форум Україна-ЄС із протидії дезінформації може стати одним із потужних інструментів обміну передовим досвідом для зміцнення нашої єдності.

– сказала Марина Дадінова, керівниця програмного відділу BRAND UKRAINE та модераторка ІІ панелі форуму

Переглянути відеозапис заходу можна англійською мовою на YouTube каналі.

Конференція організована організацією BRAND UKRAINE та Wilfried Martens Centre for European Studies у партнерстві з Міністерством закордонних справ України та Представництвом України при ЄС.

Захід профінансований Європейським Союзом.