1 мільйон підписників в Instagram

Як нам вдалося отримати довіру мільйона іноземців
25 грудня 2022 р. 21:09

Нещодавно засновники BRAND UKRAINE Марія Липяцька та Ярослав Турбіль розповіли, як нашій команді вдалося перетнути позначку в 1 млн підписників на офіційному Instagram України.

Ми створили цей акаунт ще влітку 2021 року як сторінку-візитівку нашої країни. Планували розповідати підписникам про туристичні локації, культуру, їжу, технології, можливості для навчання тощо. Але 24 лютого 2022 року, коли Росія розпочала повномасштабну війну проти України, фокус сторінки змінився.

Зараз Ukraine.ua — потужний голос України в часи війни, джерело перевіреної та верифікованої інформації для великої закордонної аудиторії. Ми знаємо, що війна має обличчя, тому велику увагу приділяємо саме історіям українців. Разом із тим використовуємо кожну нагоду, щоб розповідати про Україну в різних її проявах.

Наша мета — показати справжню Україну, закохати в неї іноземців та допомогти їй стати lovemark для всього світу. І в нас виходить. Адже 80% аудиторії сторінки — іноземці. Ми створюємо контент у таких форматах, які є цікавими для них і трендовими. Унікальність кейсу Instagram-сторінки України в тому, що вона говорить від імені людей, для яких свобода — найбільша цінність, апелюючи до аудиторії, яка так розуміє та розділяє цінність свободи.

Що також важливо, ми своєчасно та чесно реагуємо на поточні події, надаючи аудиторії перевірені дані та факти. Такі новини зазвичай потребують додаткового фактчекінгу та максимальної уваги, але натомість завжди отримують зворотний зв’язок від читачів. Тому зараз ми обʼєднуємо міжнародну спільноту, яка розділяє цінність свободи, підтримує Україну та вірить у перемогу світла навіть під час найтемніших часів.

Долучайтеся до комʼюніті небайдужих людей! Закохуймо в Україну разом.