Кампанія BRAND UKRAINE отримала нагороду на провідній міжнародній конференції

Міжнародна комунікаційна кампанія BRAND UKRAINE та МЗС України “What We Are Fighting For” (#ЗаЩоМиБоремось) здобула першість на конференції City Nation Place Global 2023, що відбулася в Лондоні.
20 вересня 2023 р. 13:14

Кампанія перемогла в категорії “Best Communication Strategy (Place Brand)”, у якій відзначають найкращі комунікаційні стратегії для країн, міст і територій. 
“What We Are Fighting For” (#ЗаЩоМиБоремось) — це кампанія, що має на меті пояснити іноземцям, чому територіальна цілісність України не може бути предметом обговорення за жодних обставин та за що бореться кожен українець та українка. Вона також пояснює цінності українців, які вони поділяють з іншими народами світу, та підкреслює різноманіття регіонів України.

“Журі глибоко вражене здатністю команди-переможниці зберігати настільки чітке бачення національного бренду своєї країни, який вони транслюють світові та про який вони постійно дуже творчо розмірковують. Це один з тих прикладів, коли сила кампанії проявляється в простоті її меседжу, а це потребує міцного фундаменту, чіткого розуміння цінностей країни. Виконання цієї кампанії також достойне похвали. Переможницею може бути лише… Україна”, — заявила під час нагородження Клер Дюхьорст,  директорка City Nation Place.

“Ця нагорода — це перемога всіх українців та визнання важливості нашої боротьби та підтримки світу. Це особливий для нас проєкт, і ми щиро вдячні партнерам та усім, хто долучився до цієї перемоги, за підтримку і допомогу”, — прокоментувала голова BRAND UKRAINE Марія Липяцька.

Кампанію #WhatWeAreFightingFor розробила громадська організація BRAND UKRAINE. Кампанію для соціальних мереж разом з текстами підготувала агенція ANGRY та український журналіст Юрій Марченко. Креативну концепцію та вебсайт розробила компанія CF.Digital. Візуальний партнер проєкту — міжнародна контент-платформа Depositphotos. Кампанія фінансується Європейським Союзом.

Підтримку в розробці кампанії також надали Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, Український інститут національної пам’яті та комунікаційна агенція “plusone social impact”.