Ukraine.ua та TVORCHI презентували маніфест-відео #OpenYourHeartForUkraine до Євробачення-2023

Відео на інструментальну версію пісні «Heart of Steel» закликає всіх відкрити своє серце для України
22 травня 2023 р. 10:42

9 травня Ukraine.ua і TVORCHI запустили маніфест-відео #OpenYourHeartForUkraine на інструментальну версію пісні «Heart of Steel» спеціально до Євробачення-2023.

Маніфест-відео закликає усіх відкрити своє серце для України та продовжувати підтримувати її. Наші серця можуть відчувати абсолютно різні емоції — любов, біль, гнів, щастя. Якими б не були слова, саме серце це все відчуває. Увесь цей спектр — у ньому.

Відео доступне для перегляду на сторінці Ukraine.ua та на сторінці TVORCHI в Instagram. Ролик озвучив учасник гурту TVORCHI Джеффрі Кенні.

Презентація відео відбулася в інтерактивному просторі Ukraine.ua, який розповідав про Україну гостям Євробачення-2023, що проходив у британському Ліверпулі. Простір був представлений фотозоною та інтерактивною інсталяцією, які покликані показати справжню Україну, де мирне життя живе поруч з реаліями воєнного часу. Вони першими зустрічали гостей Євробачення на алеї «Discover Ukraine», що працювала в рамках «Eurovision Village», та нагадувала, чому країна-переможниця не може приймати конкурс цьогоріч — повномасштабна війна РФ проти України триває.

Нагадаємо, що гурт TVORCHI представляв Україну на Євробаченні-2023 з піснею «Heart of Steel». Виконавці зазначають, що пісня «Heart of Steel» — про нескорених, незламних людей, які, попри всі труднощі, рухаються вперед. Це пісня про всіх людей зі сталевими серцями, всіх українців сьогодні. 

Відео створено Ukraine.ua спільно з креативною агенцією Bickerstaff.734. Креативна ідея для відео та текст — креативна агенція Bickerstaff.734. Відео озвучив Джеффрі Кенні, вокаліст гурту TVORCHI.