Команда BRAND UKRAINE підсумувала 2023 рік подією для партнерів

20 грудня BRAND UKRAINE зібрала друзів, щоб подякувати за підтримку та згадати спільні досягнення за 2023 рік.
26 грудня 2023 р. 15:19

20 грудня команда BRAND UKRAINE зібрала друзів на партнерській події, щоб підсумувати 2023 рік та згадати спільні перемоги. Окрім цього, також вдалось зібрати кошти на благодійність, продегустували українські вина та обговорити плани на наступний рік.

Протягом 2023 BRAND UKRAINE виборювала увагу світу до України — через креативні комунікації, стратегічні партнерства, трансформаційну силу даних та людських історій.

За рік команда реалізувала 7 міжнародних кампаній, через які 90 мільйонів людей по всьому світу дізналися про нашу боротьбу за майбутнє, про важливість перемоги України та її неймовірну історію й сьогодення. Зокрема, це кампанії #FreeTheLeopards, #WhatWeAreFightingFor, Nations Against Disinformation та проєкт до Євробачення-2023, який об’єднав як онлайн, так і офлайн складову.

Команда BRAND UKRAINE дякує кожному партнеру та другу за плідну співпрацю та масштабування проєктів. Ми глибоко цінуємо зв’язки з кожним із наших партнерів та готові до нових викликів у 2024 році, адже віримо: наша сила у єдності.